Sådan undgår du snyd når du handler på nettet

Det er super nemt at handle på nettet. Man kan sidde derhjemme i sin sofa og bestille netop det hjem man ønsker, uden at skulle tænke på besværet at tage ud i butikkerne og fragte varerne hjem selv. Så kommer dine varer til dig indenfor et par dage. Men hvordan sikrer du dig, at du ikke bliver snydt? Her er nogle gode råd med på vejen til dig når du handler på nettet.

Køb den bedste udgave af Avast sikkerhedssystem her

Benyt dig af troværdige hjemmesider

Før du vælger at shoppe på en hjemmeside, er det en god ide at tjekke hjemmesiden og evt. finde ud af hvem der står bag den. Hvis det er en dansk virksomhed kan du tjekke deres CVR-nummer i CVR-registret. Dette kan findes ved at søge på virksomhedens navn, hvor du her blandt andet finder informationer om hvor virksomheden befinder sig eller om virksomheden er ved at gå konkurs. Derudover kan du også ofte finde brugeranmeldelser når du søger på virksomhedens navn, for at læse om andre brugeres oplevelser med hjemmesiden.

Ønsker du at shoppe på en troværdig hjemmeside som sælger herretøj til mænd fra eksklusive mærker? Så kan du f.eks. finde herretøj fra MR. Her er det både nemt, sikkert og hurtigt at købe sit herretøj, og der næsten garanti for at du finder noget der passer netop din stil med MR store udvalg af fashionbrands.

Vær varsom med dine personlige oplysninger

Man skal altid passe godt på sine personlige oplysninger for at sikre at de ikke bliver misbrugt, hvilket er særdeles vigtigt når man vælger at handle på nettet. Man kan risikere at få hævet penge fra sin konto eller sågar at få stjålet sin identitet fra en svindler. En måde at sikre sig at dette ikke sker, er at ikke oplyse sit personnummer. En virksomhed kan nemlig ikke forlange at få dit personnummer oplyst, og du bør derfor stoppe op hvis dette sker. Et andet råd er at sikre dig at aldrig give dine pinkoder og adgangskoder væk til andre. Derudover kan du modtage mails hvor der står at din kode skal bekræftes og opdateres – dette er et svindelnummer mange svindlere benytter sig af, og du skal derfor vælge at se bort fra disse mails for at undgå svindel.

Køb den bedste udgave af Avast sikkerhedssystem her