Regular price: 129.0000 DKK 129 In stock! Order now!

Avast Premier 2019

Avast Premier er den mest avancerede sikkerhedspakke i Avast-serien af antivirusprogrammer og du får adgang til et væld af sikkerhedsmoduler, der sørger for en komplet beskyttelse af din computer. I Avast Premier får du bla. antivirus, antispam, firewall, sikring af hjemmenetværk, automatiske softwareopdateringer og meget mere.

Antivirus-teknologien i Avast Premier er identisk med den som også anvendes i Avast Pro Antivirus og Avast Internet Security – det er kun antallet og udvalget af sikkerhedsmoduler som er forskellig. Uafhængige testlaboratorier som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs evaluerer løbende den antivirusteknologi som er integreret i Avast-produkter og resultatet er altid topplacering – det er din garanti for, at Avast er et seriøst, effektivt og pålideligt sikkerhedsprodukt.


Men hvad får du med til Avast Premier?

Avast Premier indeholder samme funktionalitet som de to mindre udgaver i Avast-serien, men tilfører også Automatisk udbedring af sikkerhedsbrister og Stands misbrug af dine personlige data, samt et værn imod Webcamspionage. Nedenfor kan du se en oversigt over de medfølgende sikkerhedsmoduler og efterfølgende kan du læse en nærmere beskrivelse af hvert modul:

Antivirus & Anti-malware
SikkerZone
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
Scanning efter ydelsesproblemer
Browser Rensning
Fjernstyring
Redningsdisk
Firewall
Antispam
Automatisk udbedring af sikkerhedsbrister
Stands misbrug af dine personlige data
Webcamspionage

Antivirus & Anti-malware – hjælper med at spore, fjerne og blokere alle former for virusangreb, malware infektioner og andre typer af ondsindet software som kun er ude på at forårsage ødelæggelse eller stjæle dine personlige oplysninger.

SikkerZone – hjælper med til at kryptere din internetforbindelse og isolere det browservindue du anvender din netbank.

Scanning efter forældet software – sørger automatisk efter forældede softwareprogrammer på din computer og hjælper dig med at få opdateret til nyeste versioner.

Scanning efter netværkstrusler – scanner dit hjemmenetværk for sikkerhedshuller og svagheder som kan udnyttes af tredjepart, så du kan gennemføre de relevante forbedringer.

Browser Rensning – et sikkerhedsmodul som kan rydde op i din favorit browser, så alle unødvendige tilføjelsesprogrammer og lign. bliver fjernet og browseren gjort hurtig igen.

Fjernstyring – tillader dig at fjernstyre en din, eller en anden computer, som allerede har et Avast antivirusprogram installeret.

Redningsdisk – Avast Premier kan hjælpe dig med at oprette en såkaldt redningsdisk som kan anvendes til at tilgå en blokeret eller nedbrudt computer. Er en computeren f. eks blevet overvældet af et virusangreb kan du med Avast Internet Security altid oprette adgang til computeren og bekæmpe virusinfektionen med de medfølgende antivirus-definitioner.

Firewall – med til Avast Internet Security får du en sofistikeret og intelligent firewall, der vil beskytte dit styresystem og alt installeret software imod hackerangreb og misbrug. Den er sofistikeret i den forstand, at du kan opsætte og konfigurere den helt efter dit hoved – med begrænsninger og udvidede beføjelser som du lyster, men er du helst fri for alt det kan du trygt overlade alle beslutning til Avast Internet Security og den sørger for automatisk at håndtere alle opgaver for din firewall. Det intelligente aspekt kommer til udtryk i, at denne firewall løbende analyserer adfærden i installeret software og programmer, så den langt tidligere i et forløb med f. eks et hackerangreb kan spore trusler og tage forholdsregler.

Antispam – med i Avast Internet Security får du et anti-spam modul som integreres med din mail-klient, så du er fri for i din dagligdag at slette og fjerne spam og junk e-mails fra din indbakke. Alt bliver sorteret effektivt væk fra indbakken til en dertil indrettet mappe, så du altid kan gennemgå de mails i fald du har behov for det.

Automatisk udbedring af sikkerhedsbrister – sørger for at mulige og potentielle svagheder i systemet bliver diagnosticeret og rettet uden du behøver at bekymre dig om det.

Stands misbrug af dine personlige data – stiller en kraftig fil-makulator til rådighed, så når du sletter almindeligt eller personligt data kan du vælge at gøre det permanent og hinsides genskabelse.


Systemkrav

For at afvikle Avast Premiere tilfredsstillende på din computer er der nogle software- og hardwarekrav som vi anbefaler er opfyldt:


- Din computer skal køre med minimum Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10 (gælder for både 32-bit og 64-bit versioner)

- Processoren i din computer skal være en Pentium 3 eller bedre

- Ledig hukommelse bør være mindst 128 MD RAM

- Der bør være 750 MB ledig plads på harddisken

Levering direkte til din e-mail
129,00 DKK Inkl. Moms 25%

* Påkrævede felter

129,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
Sammenlign
Info

Sprog: Dansk og andre internationale sprog

Producent: Avast

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10