Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!

Malwarebytes Anti-Malware Premium

Malwarebytes indeholder fire lag af malware-knusende teknologi. Med fordele som smartere sporing af de nyeste trusler, samt specialiseret ransomware beskyttelse.

Du vil opleve, at Malwarebytes Anti-Malware er meget nemt at bruge. Så snart du har åbnet Malwarebytes Anti-Malware kan du afvikle en scanning og softwaren vil tjekke de mest udsatte steder i din computer for malware. En normal scanning af hele computeren tager kun fra 10 til 15 minutter. Det er en del hurtigere end konkurrerende programmer. Malwarebytes Anti-Malware er også meget præcis i sine scanninger og softwaren finder ikke kun malware, men også potentielle sikkerhedshuller i din computers indstillinger osv.

Malwarebytes er et vigtigt sikkerhedsprogram for mange computerbrugere, at have installeret på deres computer. Den er ressourcelet, hurtig og bedst af alt fremragende til at fjerne de nyeste malware infektioner, som er sluppet løs. Som program bliver Malwarebytes opdateret utallige gange i løbet af dagen med henblik på at yde dig en komplet beskyttelse hele tiden mod trusler, efterhånden som de dukker op.

Modulet til real-time beskyttelse vil blokere infektioner på din computer, i takt med at de skabes, eller afvikles. Real-time beskyttelsesmodulet vil også blokere adgang til kendte malware distributionskanaler for at beskytte dig mod hjemmesider, som vil kunne prøve på at omdirigere dig til ondsindede sider som eneste formål er at misbruge din personfølsomme data.

Helt konkret, så tilbyder Malwarebytes disse fire malware-bekæmpende moduler:

Anti-malware
Anti-ransomware
Anti-Exploit
Malicious website protection

Især ”Anti-ransomware” modulet er på sin vis banebrydende eftersom det beskytter dine filer mod at blive låst og holdt som gidsler af cyberkriminelle – Malwarebytes er et solidt forsvar som blokerer ransomware angreb imod din computer.

En anden ny funktion i Malwarebytes sporer og forhindrer kontakt med falske hjemmesider og ondsindede links. Du bliver proaktivt beskyttet mod at downloade malware og mod forsøg på hacking, samt ulidelige reklamebannere som forsøger at inficere din computer. Er du ængstelig for at skulle bevæge dig rundt i et ”dårligt” internetnabolag? Nu, behøver du ikke være det med Malwarebytes installeret.

Malwarebytes Anti-Malware er en hurtig og effektiv sikkerhedsløsning til fjernelse af malware og fungerer som et præventivt værn imod fremtidige infektioner på din computer.

Malwarebytes Anti-Malware Premium sørger for at holde din computer fri for alle typer af malware-infektioner - fra virus, trojanske heste, rootkits til dialers, spyware, orme og alskens utøj.
Levering direkte til din e-mail
299,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk og multi-language

Producent: Malwarebytes

Antal licenser: 3

Varighed : 12

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10