Du kan sikre dine data på din Android mobile enhed med Avast Mobile Backup.

Avast Mobile Backup er en gratis app til Android som lader dig sikkerhedskopiere dine mobildata til en cloud-baseret backup-løsning, således at du aldrig kommer til at miste nogen data i på din Android enhed.

Du kan nemt sikkerhedskopiere dine kontakter, SMS-beskeder, opkaldsoversigt og billeder til de cloud-baserede servere, således at du kan få adgang til dem når som helst og hvor som helst og du vil aldrig kunne miste dem. Anden data, så som musik, videoer og Apps kan blive sikkerhedskopierede ved køb af betalingsversionen.

Denne app sikkerhedskopierer:Kontakter

SMS-beskeder

Opkaldsoversigt

Billeder


App’en sikkerhedskopierer automatisk dine Android data med forskellige indstillinger under hensyntagen til, hvornår du ønsker at den skal foretage sikkerhedskopiering – f.eks. på en specifik dag eller tidspunkt (som standard én gang om dagen), efter et opkald, efter modtagelse af en SMS, efter at en app er blevet installeret eller når som helst enheden er tilsluttet, eller når den er tilsluttet WiFi.

Dine sikkerhedskopierede data kan så senere blive gendannet (med valgmulighed for PIN-kode beskyttelse), enten direkte fra den sikkerhedskopierede Android enhed eller fra en anden Android enhed (f.eks. hvis du køber en ny telefon og ønsker at overføre kontakter og SMS/opkaldshistorik fra den gamle).

Kontakter og SMS/opkaldsoversigt bliver sikkerhedskopieret til din personlige Avast konto (som kan anvendes til at styre Avast sikkerhedssoftware på alle dine udstyrsenheder, indbefattet PC og Mac). Billeder bliver sikkerhedskopieret til Google Drive i overensstemmelse med datastørrelse, så du skal have en Google konto til brug for Mobile Backup.