Har din virksomhed haft en godt år på den økonomiske front? Så kan du vælge at forkæle dine ansatte ved at bruge nogle af disse 3 ting. De 3 ting som du kan læse om på denne side, vil udover at gøre dine medarbejdere glade, også skabe nogle store besparelser i din virksomhed.

 

Gør kontorets IT-løsninger nemmere og mere effektive

Gør dine medarbejderes dage lettere, ved at implementere er ERP-system, som kan hjælpe med jeres daglige processer.

ERP står for ’Enterprise Ressource Planning’. Et ERP-system er softwareprogram, som hjælper din virksomhed, med at håndtere mange af jeres funktionelle områder, såsom ordrebehandling, indkøb, salg, lagerstyring og økonomi.

Med et opdateret ERP-system, giver du dine medarbejdere et system, som kan automatisere mange af de opgaver, som normalt tager dem timer at lave manuelt. Dette kan give dine medarbejdere lidt mere luft i hverdagen, mens det samtidig gør deres arbejdsdage meget mere effektive.

Tag en snak med Datacon om hvordan de kan hjælpe dig og dine medarbejdere med at effektivisere jeres processer. Du kan på datacon.dk læse meget mere om Datacon.

 

Lease nogle fede biler til dine kørende sælgere

Har din virksomhed kørende sælgere? Så kan det forventes at de ofte har nogle meget lange dage på de danske landeveje. Giv dine kørende sælgere lidt ekstra luksus i hverdagen, ved at opgradere deres biler til nogle biler, hvor de har en bedre komfort.

Det behøver ikke at koste dig millioner af kroner at investere i nye biler til dine medarbejdere. Du kan nemlig vælge at erhvervs-lease bilerne til en brøkdel af deres fulde pris.

Mange nye biler, kan i dag også køre meget længere på literen. Så du kan også sparre på brændstoffet ved at vælge nogle mere brændstofs økonomiske biler til dine ansatte.

Når nu du er i gang med at finde nogle mere komfortable biler til dine ansatte, så glem ikke en fed bil til dig selv. Du skal selvfølgelig ikke gå glip af de mange lækre fordele man kan få ved at lease en fed bil.

Endnu en fordel ved at erhvervslease er, at alle udgifter i forbindelse med bilen, kan trækkes fra, såsom brændstof, vedligeholdelse og lign.

Er du blevet interesseret i hvad erhvervsleasing kan gøre for dig og dine medarbejder? Så kan du på nellemannleasing.dk læse meget mere om erhvervsleasing. De har altid over 200 forskellige modeller på lager.

Når du vælger at erhvervslease, er det vigtigt at du laver en kontrakt på minimum 7 måneder. Hvis du ikke laver en kontrakt på mindst 7 måneder, så mister du din rettighed til at trække momsfradraget fra.

 

Skift alle vinduerne hos hovedkontoret

En sidste ting som du kan gøre for at skabe glæde hos dine medarbejdere, samtidig med at du kan spare nogle penge til firmaet, er at gøre inde klimaet på kontoret bedre. Du kan gøre indeklimaet på kontoret bedre, ved at skifte døre og vinduer på hele kontoret. Skift dine vinduer til nogle vinduer, som dine medarbejdere kan åbne og lukke, når de har lyst. Et bedre indeklima, gør også at dine medarbejdere bliver mere effektive, da de føler sig godt tilpas.

Ved at investere i energivenlige vinduer og døre til dit kontor, så har du i den forbindelse, også mulighed for at sparre mange penge på din virksomheds varmeregning.

Er du blevet interesseret i at gøre dine medarbejderes indeklima på kontoret bedre og samtidig spare på varmeregningen de næste mange år? Så kan du læse meget mere om udskiftning af dine vinduer og/eller døre på bedst-billigst.dk. De er eksperter i udskiftning af både døre og vinduer.

Du har på denne side kunne læse et par gode råd til hvordan du kan gøre dine medarbejdere glade, mens du samtidig kan sparre nogle penge.