Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!

Avast VPN 2019 - ubegrænset antal enheder

Denne VPN fra Avast krypterer din internetforbindelse, så du er sikret imod hackere og du kan se og streame indhold fra som du normalt ikke har adgang til. VPN-løsningen hedder "HMA" og du kan installere den på Windows, Mac, Android og iOS enheder.

Du kan installere denne VPN-løsning på alle enhederne i din husstand (ubegrænset antal enheder) og licensperioden er på 12 måneder.


Hvad hjælper en VPN mig med?

En VPN-løsning er et softwareprogram som sikrer din internetforbindelse imod online misbrug, overvågning og skjuler din online aktivitet så andre ikke kan følge med i dit privatliv. Der er også en række andre fordele ved en VPN som bla. gør at du kan få adgang til hjemmesider som normalt er blokeret til bestemte geografiske områder f.eks. Netflix.com osv.

Her er en oversigt over nogle af de fordele Avast VPN tilbyder dig:

- 100% fortrolighed og evnen til at skjule alt din online aktivitet for internetudbydere, annoncører, arbejdsgivere osv.

- 100% sikker internetforbindelse, så du trygt kan gå online på WiFi-netværk på kaffebarer, lufthavne, togstationer og lign. steder med offentlige WiFi-hotspots.

- Adgang til alt online indhold som tidligere var blokeret - denne VPN-løsning kan omgå indholdsblokeringer for dig, så du kan se dine foretrukne serier, når det passer dig.

- En lynhurtig VPN med adgang til hurtige servere hele verden.


Hvordan fungerer Avast VPN?

Brugerfladen er meget enkel og nem at betjene. Du køber et abonnement til denne VPN som har en varighed på 12 måneder fra den dag du aktiverer produktnøglen og du kan installere denne VPN på én enhed i din husstand, uanset styresystem i.e. Windows, Mac, Android og iOS.

Der er ingen bindingsperiode eller automatisk fornyelse på denne VPN. Så snart dit abonnement udløber kan du altid vælge at forny det ved at købe en forlængelse i vores webshop.


Produktspecifikationerne

Produktbeskrivelse: Avast VPN HMA
Licensomfang: ubegrænset antal enheder
Styresystem: Windows, Mac, Android, iOS
Licensperiode: 12 måneder
Sprog: Dansk og andre internationale sprog


Systemkrav

Avast VPN kræver næsten ingen systemressourcer at afvikle på din computer eller enhed. Følgende systemkrav er tilstrækkelig til at Avast VPN fungerer på din enhed:

- alle udgaver af Microsoft Windows
- de seneste 4 udgaver af Mac OS X
- minimum Android 4.0
- minimum iOS 9.0

For at aktivere din licensnøgle skal du have en aktiv internetforbindelse.

Følgende sprog er understøttet:

Dansk, Engelsk, Svensk, Hollandsk, Tysk, Spansk, Norsk, Italiensk, Kinesisk, Arabisk og Vietnamesisk.

Levering direkte til din e-mail
399,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: Avast

Antal licenser: ubegrænset antal installationer i husstanden

Varighed : 12

Platform: Windows, Mac, iOS, Android