Regular price: 169.0000 DKK 169 In stock! Order now!

Avast Pro Antivirus 2019

Beskyt din computer imod alverdens former for virus og malware med Avast Pro Antivirus, der har høstet mange uafhængige priser for sin antivirusteknologi og sin danske brugerflade som på en overskuelig måde hjælper med at sikre din computer på alle leder og kanter.

Den antivirusteknologi som anvendes i kernen af Avast Pro Antivirus opnår løbende topresultater i diverse evalueringer foretaget af uafhængige testlaboratorier som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs. Denne historik og de løbende evalueringer er din garanti for, at du med Avast Pro Antivirus får et effektivt antivirusprogram som er i stand til at bekæmpe, fjerne og blokere for alle nuværende, og fremtidige, virus- og malware infektioner.


Med hvad får du med til Avast Pro Antivirus?

Kerneydelsen i Avast Pro Antivirus er antivirusteknologien, men derudover indeholder programmet også en række praktiske sikkerhedsmoduler som du med stor sandsynlighed vil få glæde af. Nedenfor kan du se en oversigt over de medfølgende sikkerhedsmoduler og efterfølgende kan du læse en nærmere beskrivelse af hvert modul:

Antivirus & Anti-malware
SikkerZone
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
Browser Rensning
Fjernstyring
Redningsdisk
Kodeordshusker

Antivirus & Anti-malware: den grundlæggende egenskab ved Avast Pro Antivirus som hjælper med scanning af din computer, både lokalt og når du downloader filer fra internettet. Beskyttelsen imod virus og malware er aktiv hele tiden, så du behøver ikke bekymre dig for at scanne filer manuelt, når du f. eks downloader fra en hjemmeside eller sætter et USD-drev til computeren – Avast Pro Antivirus yder en aktiv og vedvarende overvågning af alt nyt data som tilføres computeren.

SikkerZone: er et hjælpemodul til når du logger på din netbank og ønsker fuldstændighed sikkerhed imod afluring af brugernavn og kodeord. SikkerZone modulet sørger for at isolere opstarten af din netbank i et sikret browservindue, så alle handlinger du foretager dig ikke kan overvåges eller opsnappes af tredjepart. Du kan med ro i sindet foretage dine bankforretninger, betale regninger og overfører penge.

Scanning efter forældet software: udover at scanne efter deciderede virustrusler på din computer, så kan du bede Avast Pro Antivirus om at scanne alt installeret software og programmer på din computer med henblik på at afgøre om du har forældede versioner installeret. Umiddelbart kan det virke som småting, at have forældede versioner af f. eks Microsoft Office, Adobe, iTunes osv., men det er faktisk forældede versioner af software som mange cyberkriminelle anvender som spydspids til at hacke din computer eller oprette uautoriseret adgang til den. Det er derfor tilrådeligt altid at have de nyeste versioner af alt software installeret.

Scanning efter netværkstrusler: du kan gennemføre en scanning af dit hjemmenetværk med Avast Pro Antivirus og få analyseret om der er nogle sikkerhedshuller eller svage led du bør rette op på.

Browser Rensning: er et smart lille modul som kan analysere din foretrukne browser, f. eks Firefox, for overflødige tilføjelsesprogrammer, værktøjslinjer, plugins osv., der kun er til gene og potentielt gøre din browser langsommere. Browser Rensning rydder op i din browser og tilbyder at fjerne overflødige installationer af tredjepartsprogrammer.

Fjernstyring: du har mulighed for at fjernstyre en anden computer som også har et Avast antivirusprogram installeret. På den måde kan yde support eller hjælpe en kollega med at udføre forskellige handlinger.

Redningsdisk: Avast Pro Antivirus kan hjælpe dig med at oprette en såkaldt redningsdisk som kan anvendes til at tilgå en blokeret eller nedbrudt computer. Er en computeren f. eks blevet overvældet af et virusangreb kan du med Avast Pro Antivirus altid oprette adgang til computeren og bekæmpe virusinfektionen med de medfølgende antivirus-definitioner.


Systemkrav

For at afvikle Avast Pro Antivirus tilfredsstillende på din computer er der nogle software- og hardwarekrav som vi anbefaler er opfyldt:

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

– Intel eller AMD Athlon processor
– 256 MB RAM-hukommelse
– 1,5 GB harddiskplads

Levering direkte til din e-mail
169,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: Avast

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10