Regular price: 459.0000 DKK 459 In stock! Order now!

Avast Premier 2019 - 3 PC / 1 år

Avast Premier giver dig og din computer den ultimate beskyttelse imod virus, malware, online bedrageri, spam e-mails og alle typer af hackerangreb og forsøg på tyveri af din data eller misbrug af din identitet online.

Efter du har installeret Avast Premier på din computer kan du kan du lænde dig tilbage og trygt overlade håndtering af alt sikkerhed til Avast som vil udføre sine sikkerhedsopgaver i baggrunden og uden at genere dig i dit daglige computerarbejde.


Hvorfor skal jeg vælge Avast?

Den antivirusteknologi som anvendes i Avast opnår løbende topresultater i diverse evalueringer foretaget af uafhængige testlaboratorier som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs. Denne historik og de løbende evalueringer er din garanti for, at du med Avast Pro Antivirus får et effektivt antivirusprogram som er i stand til at bekæmpe, fjerne og blokere for alle nuværende, og fremtidige, virus- og malware infektioner.

Vi yder samtidigt dansk support på dit Avast-program, så hvis du har spørgsmål eller oplever problemer, skal du blot tage kontakt til vores supportafdeling.


Hvad indeholder Avast Premier?

Avast indeholder primært sikkerhedsfunktioner som sikrer din computer imod virusinfektioner og malwareangreb. Kidnapning af din data og oplysninger, kaldet ransomware-angreb, er Avast specialist i at afværge. Samtidig undersøger Avast din computer for forældet software og opdaterer dine softwareprogrammer for at undgå sikkerhedsbrister i disse.

Du får en stærk firewall som sørger for, at alt datatrafik til og fra din computer bliver analyseret grundigt, så malware ikke kan snige sig ind på computeren. Til dit mailprogram får du prisvindende antispam til at holde spam og junk mails væk fra din indbakke. Avast sørger også for, at din online identitet ikke bliver misbrugt til falske lån og alle andre typer af misbrug af dit kreditkort og personfølsomme oplysninger.

De er også en række praktisk funktioner i Avast som rensning af din browser, hjælp til opretning af en redningsdisk, samt en funktion at samle dine kodeord ét centralt sted. Her er en oversigt over funktionerne i Avast:

Antivirus
Anti-malware
Anti-ransomware
Adfærdsskjold
SikkerZone
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
Browser Rensning
Fjernstyring
Redningsdisk
Kodeordshusker
Firewall
Antispam
Automatisk udbedring af sikkerhedsbrister
Stands misbrug af dine personlige data
Webcamspionage


Produktspecifikationerne

Produktbeskrivelse: Avast Premier
Licensomfang: 3 PC
Styresystem: Windows
Licensperiode: 12 måneder
Sprog: Dansk og andre internationale sprog


Systemkrav

Du kan installere Avast på Windows-baserede computere. Her kan du læse hvilke systemkrav som din computer skal opfylde som minimum:

- Windows 7, Windows 8, Windows 10

De tekniske krav til din computer for at køre Avast skal opfylde følgende:

- Intel eller AMD processor, ellers ingen specielle hastighedskrav
- 1 GB RAM hukommelse til Windows og 2 GB til Mac
- 500 MB harddiskplads er påkrævet

For at aktivere din licensnøgle til Avast skal du have en aktiv internetforbindelse.

Følgende sprog er understøttet af Avast:

Dansk, Engelsk, Svensk, Hollandsk, Tysk, Spansk, Norsk, Italiensk, Kinesisk, Arabisk og Vietnamesisk.

Levering direkte til din e-mail
459,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: Avast

Antal licenser: 3 PC

Varighed : 12

Platform: Windows 7, Windows 8 og Windows 10