Regular price: 189.0000 DKK 189 In stock! Order now!

Avast Internet Security 2019 - 1 PC / 1 år

Avast Internet Security er en udvidet sikkerhedsløsning, der indeholder en række ekstra sikkerhedsmoduler i forhold til Avast Pro Antivirus – du får bla. en intelligent firewall og et kraftigt spamfilter til at sikre din mail-klient imod alskens spam e-mails.

Antivirusteknologien i Avast Internet Security er præcis på sammen niveau som i Avast Pro Antivirus – Avasts antivirusteknologi er prisvindende og opnår løbende topresultater fra uafhængige testlaboratorier som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs. Det er din garanti for, at du med investering i Avast Internet Security får en sikkerhedsløsning som på alle niveauer er kompetent og i stand til at modstå alle de virustrusler og malware-angreb som din computer kan udsættes for.


Med hvad får du med til Avast Internet Security?

Alle de funktioner og sikkerhedsmoduler som fulgte med i Avast Pro Antivirus er også tilstede i Avast Internet Security, samt ekstrafunktionerne firewall og antispam. Nedenfor kan du se en oversigt over de medfølgende sikkerhedsmoduler og efterfølgende kan du læse en nærmere beskrivelse af hvert modul:

Antivirus & Anti-malware
SikkerZone
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
Browser Rensning
Fjernstyring
Redningsdisk
Kodeordshusker
*Firewall
*Antispam

Antivirus & Anti-malware – kerneydelsen i Avast Internet Security er den effektive virus- og malware beskyttelse som er aktiv så længe din computer er tændt. Virusbeskyttelsen er også automatisk i den forstand, at du ikke skal gennemføre virusscanninger selv manuelt, det klarer Avast Internet Security for dig med løbende intervaller. Virusbeskyttelsen er også defineret som en “real-time” virusbeskyttelse og det betyder, at hver gang nyt data downloades eller overføres til din computer vil Avast Internet Security scanne det igennem førend det får adgang til computeren – denne præventive fremgangsmåde eliminerer næsten alle virus- og malware trusler.

SikkerZone – du kan aktivere SikkerZone hver eneste gang du logger på din netbank og derved åbne din netbank i et 100% isoleret og sikret browservindue. På den måde opnår du fuldstændig tryghed og kan ordne dine banksager uden bekymring.

Scanning efter forældet software – dette lille praktiske ekstramodul i Avast Internet Security scanner hele din computer og alt installeret software med henblik på at finde softwareversioner, der kan være forældede og har akut behov for opdatering. Forældet software kan i mange tilfælde blive brugt af cyberkriminelle til opnå adgang til din computer, de benytter nemlig svagheder i de gamle versioner af softwaren til at angribe din computer.

Scanning efter netværkstrusler – du kan gennemføre en scanning af dit hjemmenetværk med Avast Pro Antivirus og få analyseret om der er nogle sikkerhedshuller eller svage led du bør rette op på.

Browser Rensning – er et smart lille modul som kan analysere din foretrukne browser, f. eks Firefox, for overflødige tilføjelsesprogrammer, værktøjslinjer, plugins osv., der kun er til gene og potentielt gøre din browser langsom. Browser Rensning rydder op i din browser og tilbyder at fjerne overflødige installationer af tredjepartsprogrammer.

Fjernstyring – du har mulighed for at fjernstyre en anden computer som også har et Avast antivirusprogram installeret. På den måde kan yde support eller hjælpe en kollega med at udføre forskellige handlinger.

Redningsdisk – Avast Internet Security kan hjælpe dig med at oprette en såkaldt redningsdisk som kan anvendes til at tilgå en blokeret eller nedbrudt computer. Er en computeren f. eks blevet overvældet af et virusangreb kan du med Avast Internet Security altid oprette adgang til computeren og bekæmpe virusinfektionen med de medfølgende antivirus-definitioner.

Firewall – med til Avast Internet Security får du en sofistikeret og intelligent firewall, der vil beskytte dit styresystem og alt installeret software imod hackerangreb og misbrug. Den er sofistikeret i den forstand, at du kan opsætte og konfigurere den helt efter dit hoved – med begrænsninger og udvidede beføjelser som du lyster, men er du helst fri for alt det kan du trygt overlade alle beslutning til Avast Internet Security og den sørger for automatisk at håndtere alle opgaver for din firewall. Det intelligente aspekt kommer til udtryk i, at denne firewall løbende analyserer adfærden i installeret software og programmer, så den langt tidligere i et forløb med f. eks et hackerangreb kan spore trusler og tage forholdsregler.

Antispam – med i Avast Internet Security får du et anti-spam modul som integreres med din mail-klient, så du er fri for i din dagligdag at slette og fjerne spam og junk e-mails fra din indbakke. Alt bliver sorteret effektivt væk fra indbakken til en dertil indrettet mappe, så du altid kan gennemgå de mails i fald du har behov for det.


Specifikation og Systemkrav

For at afvikle Avast Internet Security tilfredsstillende på din computer er der nogle software- og hardwarekrav som vi anbefaler er opfyldt:

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

– Intel eller AMD Athlon processor
– 256 MB RAM-hukommelse
– 1,5 GB harddiskplads

Levering direkte til din e-mail
189,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk og andre internationale sprog

Producent: Avast

Antal licenser: 1 PC

Varighed : 12

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10