Regular price: 149.0000 DKK 149 In stock! Order now!

Avast Premium Security 2020 - 1 enhed

Avast Premium Security er en udvidet sikkerhedsløsning, der indeholder en række ekstra sikkerhedsmoduler i forhold til Avast Pro Antivirus - du får bla. en intelligent firewall og et kraftigt spamfilter til at sikre din mail-klient imod alskens spam e-mails.

Antivirusteknologien i Avast Premium Security er præcis på sammen niveau som i Avast Pro Antivirus. Avasts antivirusteknologi er prisvindende og opnår løbende topresultater fra uafhængige testlaboratorier som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs. Det er din garanti for, at du med investering i Avast  får en sikkerhedsløsning som på alle niveauer er kompetent og i stand til at modstå alle de virustrusler og malware-angreb som din computer kan udsættes for.


Med hvad får du med til Avast Premium Security?

Alle de funktioner og sikkerhedsmoduler som fulgte med i Avast Pro Antivirus er også tilstede i Avast Internet Security, samt ekstrafunktionerne firewall og antispam. Nedenfor kan du se en oversigt over de medfølgende sikkerhedsmoduler og efterfølgende kan du læse en nærmere beskrivelse af hvert modul:

Antivirus
Antimalware
Ransomware beskyttelse
Scanning efter netværkstrusler
Adgangskode-husker
Sikker online shopping
Avanceret firewall
Sikker test af apps
Antispam
Webskjold
Beskyttelse imod falske hjemmesider
Webcam beskyttelse
Automatisk softwareopdateringer

Antivirus & Anti-malware: kerneydelsen i Avast er den effektive virus- og malware beskyttelse som er aktiv så længe din computer er tændt. Virusbeskyttelsen er også automatisk i den forstand, at du ikke skal gennemføre virusscanninger selv manuelt, det klarer Avast for dig med løbende intervaller. Virusbeskyttelsen er også defineret som en “real-time” virusbeskyttelse og det betyder, at hver gang nyt data downloades eller overføres til din computer vil Avast scanne det igennem førend det får adgang til computeren – denne præventive fremgangsmåde eliminerer næsten alle virus- og malware trusler.

Sikker online shopping: du kan aktivere funktionen SikkerZone hver eneste gang du logger på din netbank og derved åbne din netbank i et 100% isoleret og sikret browservindue. På den måde opnår du fuldstændig tryghed og kan ordne dine banksager uden bekymring.

Automatisk softwareopdateringer: dette lille praktiske ekstramodul i Avast scanner hele din computer og alt installeret software med henblik på at finde softwareversioner, der kan være forældede og har akut behov for opdatering. Forældet software kan i mange tilfælde blive brugt af cyberkriminelle til opnå adgang til din computer, de benytter nemlig svagheder i de gamle versioner af softwaren til at angribe din computer.

Scanning efter netværkstrusler: du kan gennemføre en scanning af dit hjemmenetværk med Avast Pro Antivirus og få analyseret om der er nogle sikkerhedshuller eller svage led du bør rette op på.

Browser Rensning: er et smart lille modul som kan analysere din foretrukne browser, f. eks Firefox, for overflødige tilføjelsesprogrammer, værktøjslinjer, plugins osv., der kun er til gene og potentielt gøre din browser langsom. Browser Rensning rydder op i din browser og tilbyder at fjerne overflødige installationer af tredjepartsprogrammer.

Redningsdisk: Avast kan hjælpe dig med at oprette en såkaldt redningsdisk som kan anvendes til at tilgå en blokeret eller nedbrudt computer. Er en computeren f. eks blevet overvældet af et virusangreb kan du med Avast altid oprette adgang til computeren og bekæmpe virusinfektionen med de medfølgende antivirus-definitioner.

Firewall: med til Avast får du en sofistikeret og intelligent firewall, der vil beskytte dit styresystem og alt installeret software imod hackerangreb og misbrug. Den er sofistikeret i den forstand, at du kan opsætte og konfigurere den helt efter dit hoved – med begrænsninger og udvidede beføjelser som du lyster, men er du helst fri for alt det kan du trygt overlade alle beslutning til Avast og den sørger for automatisk at håndtere alle opgaver for din firewall. Det intelligente aspekt kommer til udtryk i, at denne firewall løbende analyserer adfærden i installeret software og programmer, så den langt tidligere i et forløb med f. eks et hackerangreb kan spore trusler og tage forholdsregler.

Antispam: med i Avast får du et anti-spam modul som integreres med din mail-klient, så du er fri for i din dagligdag at slette og fjerne spam og junk e-mails fra din indbakke. Alt bliver sorteret effektivt væk fra indbakken til en dertil indrettet mappe, så du altid kan gennemgå de mails i fald du har behov for det.


Specifikationer

- Produkttype: Elektronisk Software Download
- Licensomfang: 1 enhed
- Styresystem: Windows
- Sprog: Dansk, Engelsk


Systemkrav

Understøtter: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 (både 32-bit og 64-bit) og Windows 10

- Processor: Intel Pentium 1.5 GHz eller bedre
- 512 MB ledig RAM hukommelse
- 950 MB ledig harddiskplads

Levering direkte til din e-mail
149,00 DKK Inkl. Moms 25%

* Påkrævede felter

149,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: Avast

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 12

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10