Regular price: 259.0000 DKK 259 In stock! Order now!

Avast Internet Security 2019 - 3 PC / 1 år

Avast Internet Security er en udvidet sikkerhedsløsning, der indeholder en række ekstra sikkerhedsmoduler i forhold til Avast Pro Antivirus – du får bla. en intelligent firewall og et kraftigt spamfilter til at sikre din mail-klient imod alskens spam e-mails.

Efter du har installeret Avast Internet Security på din computer kan du trygt overlade håndtering af sikkerhed til Avast som vil udføre sine sikkerhedsopgaver i baggrunden og uden at genere dig i dit daglige computerarbejde.


Hvorfor skal jeg vælge Avast?

Den antivirusteknologi som anvendes i Avast opnår løbende topresultater i diverse evalueringer foretaget af uafhængige testlaboratorier som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs. Denne historik og de løbende evalueringer er din garanti for, at du med Avast Pro Antivirus får et effektivt antivirusprogram som er i stand til at bekæmpe, fjerne og blokere for alle nuværende, og fremtidige, virus- og malware infektioner.

Vi yder samtidigt dansk support på dit Avast-program, så hvis du har spørgsmål eller oplever problemer, skal du blot tage kontakt til vores supportafdeling.


Hvad indeholder Avast Internet Security?

Avast indeholder primært sikkerhedsfunktioner som sikrer din computer imod virusinfektioner og malwareangreb. Kidnapning af din data og oplysninger, kaldet ransomware-angreb, er Avast specialist i at afværge. Samtidig undersøger Avast din computer for forældet software og opdaterer dine softwareprogrammer for at undgå sikkerhedsbrister i disse.

Du får en stærk firewall som sørger for, at alt datatrafik til og fra din computer bliver analyseret grundigt, så malware ikke kan snige sig ind på computeren. Til dit mailprogram får du prisvindende antispam til at holde spam og junk mails væk fra din indbakke.

De er også en række praktisk funktioner i Avast som rensning af din browser, hjælp til opretning af en redningsdisk, samt en funktion at samle dine kodeord ét centralt sted. Her er en oversigt over funktionerne i Avast:

Antivirus
Anti-malware
Anti-ransomware
Adfærdsskjold
SikkerZone
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
Browser Rensning
Fjernstyring
Redningsdisk
Kodeordshusker
Firewall
Antispam


Produktspecifikationerne

Produktbeskrivelse: Avast Internet Security
Licensomfang: 3 PC
Styresystem: Windows
Licensperiode: 12 måneder
Sprog: Dansk og andre internationale sprog


Systemkrav

Du kan installere Avast på Windows-baserede computere. Her kan du læse hvilke systemkrav som din computer skal opfylde som minimum:

- Windows 7, Windows 8, Windows 10

De tekniske krav til din computer for at køre Avast skal opfylde følgende:

- Intel eller AMD processor, ellers ingen specielle hastighedskrav
- 1 GB RAM hukommelse til Windows og 2 GB til Mac
- 500 MB harddiskplads er påkrævet

For at aktivere din licensnøgle til Avast skal du have en aktiv internetforbindelse.

Følgende sprog er understøttet af Avast:

Dansk, Engelsk, Svensk, Hollandsk, Tysk, Spansk, Norsk, Italiensk, Kinesisk, Arabisk og Vietnamesisk.

Levering direkte til din e-mail
259,00 DKK Inkl. Moms 25%
Antal:
ELLER Sammenlign
Info

Sprog: Dansk, Engelsk

Producent: Avast

Antal licenser: 3 PC

Varighed : 12

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10