Avast Free Mac Security

Gratis Mac sikkerhed fra Avast

Avast Free Mac Security

 

Avast Free Mac Security er et sikkerhedsprogram til din Macintosh computer som indbefatter effektiv antivirus beskyttelse, så vel som Mail Shield og Web Shield komponenterne til at blokere for farlige e-mails og download af filer/data som potentielt kan indeholde malware.

Derudover vil Avast Free Mac Security scanne URL-adresser på de hjemmesider, som du besøger, samt metadata og indhold af dine e-mails, for at forhindre at du åbne en skadelig hjemmeside eller e-mail besked. Mail og hjemmeside scanning kan afbrydes, hvis det ønskes.

Programmet kan installere en udvidelse i Safari browser – Avast Online Security og Web Reputation Plugin – plugins er også udviklet til Firefox og Chrome. Brugerfladen i Avast er forholdsvist nem at navigere, baseret på en menu som forbinder til scanning, rapport og vedligeholdelsessektioner.

Hovedskærmen viser status med en kørende graf, der viser de fortløbende scanninger af filer og data. For scanninger på opfordring, skal du klikke på Start New Scan og vælge mellem Full System Scan, Removable Volumes Scan, din hjemmemappe og Custom Scan for udvalgte mapper og filer.

Ved laboratorietestning af malware foretaget af Security Spread, scorer Avast højt og får en andenplads her med næsten 95% malware-sporing.

Programmet er helt gratis at downloade og bruge.

Funktioner der gavner dig

Browserrenser

Fjern irriterende værktøjslinjer, og gendan din kaprede browsers oprindelige indstillinger.

Software Updater

Opdater let dine vigtige programmer for at styrke din overordnede sikkerhed og din pc’s tilstand.

Fjernstyring

Opdater let dine vigtige programmer for at styrke din overordnede sikkerhed og din pc’s tilstand.