Avast Browser Cleanup

Gratis Browser Cleanup fra Avast

Avast Browser Cleanup

 

Avast Browser Cleanup tilbyder en enkel løsning til at holde din internetbrowser sikret modi uønskede plugins og værktøjslinjer, der huserer online, ved at give dig mulighed for at styre installationen af alle plug-ins.

Programmet er meget nem at bruge, eftersom der ikke er nogen valgmuligheder for konfiguration indblandet.

Brugerfladen er repræsenteret ved en standardskærm med et velformet og enkelt layout, hvor du kan se en oversigt over udvidelser i de installerede internetbrowsere på din computer.

Avast Browser Cleanup tilbyder også understøttelse til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Programmet giver dig mulighed for at tilbagestille navigationsindstillinger til standardværdier, så vel som at udelukke pålidelige plug-ins fra forbudslisten.

Dette let-anvendelige værktøj belaster ikke systemressourcerne på computeren, eftersom det kører på en meget lav mængde CPU og RAM belastning. Den har en god responstid og fungerer helt uden at få operativsystemet til at fryse, bryde sammen eller foretage pop-up med fejlmeddelelser.

Takket være dets intuitive brugerflade og gennemførte enkelhed, kan selv brugere med ringe baggrund med hensyn til internetbaserede værktøjer få en god forståelse af Avast Browser Cleanup.

 

Funktioner der gavner dig

Browserrenser

Fjern irriterende værktøjslinjer, og gendan din kaprede browsers oprindelige indstillinger.

Software Updater

Opdater let dine vigtige programmer for at styrke din overordnede sikkerhed og din pc’s tilstand.

Fjernstyring

Opdater let dine vigtige programmer for at styrke din overordnede sikkerhed og din pc’s tilstand.