Avast Antivirus Pro

Beskyt din computer imod alverdens former for virus og malware med Avast Pro Antivirus, der har høstet mange uafhængige priser for sin antivirusteknologi og har en dansk brugerflade som på en overskuelig måde hjælper med at sikre din computer på alle leder og kanter.

Den antivirusteknologi som anvendes i kernen af Avast Pro Antivirus opnår løbende topresultater i diverse evalueringer foretaget af uafhængige testlaboratorier som Virus Bulletin, AV-Comparatives og Westcoast Labs. Denne historik og løbende evalueringer er din garanti for, at du med Avast Pro Antivirus får et effektivt antivirusprogram som er i stand til at bekæmpe, fjerne og blokere for alle nuværende, og fremtidige, virus- og malware infektioner.

 

Med hvad får du med til Avast Pro Antivirus?


Kerneydelsen i Avast Pro Antivirus er antivirusteknologien, men derudover indeholder programmet også en række praktiske sikkerhedsmoduler som du med stor sandsynlighed vil få glæde af. Nedefor kan du se en oversigt over de medfølgende sikkerhedsmoduler og efterfølgende kan du læse en nærmere beskrivelse af hvert modul:

 

Antivirus & Anti-malware
SecureLine VPN
SikkerZone
Scanning efter forældet software
Scanning efter netværkstrusler
Scanning efter ydelsesproblemer
Browser Rensning
Fjernstyring
Redningsdisk

 

Antivirus & Anti-malware – den grundlæggende egenskab ved Avast Pro Antivirus som hjælper med scanning af din computer, både lokalt og når du downloader filer fra internettet. Beskyttelsen imod virus og malware er aktiv hele tiden, så du behøver ikke bekymre dig for at scanne filer manuelt, når du f. eks downloader fra en hjemmeside eller sætter et USD-drev til computeren – Avast Pro Antivirus yder en aktiv og vedvarende overvågning af alt nyt data som tilføres computeren.


SecureLine VPN

Tillader dig at forbinde til internettet med en krypteret, VPN, forbindelse og på den måde beskytte dit privatliv imod nysgerrige øjne. Hvis du surfer på internettet og ved uheld klikker ind på en hjemmeside som ser tilforladelig ud, men måske er falsk og styret af hackere, så kan de cyberkriminelle bag let for adgang til din datakommunikation – det er især let for dem, hvis du anvender et offentlig Wi-Fi netværk til at skabe adgang til internettet. Så kort fortalt, så er SecureLine VPN med til at kryptere din datatrafik og gøre din færden på internettet anonym, så ingen tredjepart kan opsnappe eller aflure dine private oplysninger og kodeord.


SikkerZone

Er et hjælpemodul til når du logger på din netbank og ønsker fuldstændighed sikkerhed imod afluring af brugernavn og kodeord. SikkerZone modulet sørger for at isolere opstarten af din netbank i et sikret browservindue, i samarbejde med SecureLine VPN, så alle handlinger du foretager dig ikke kan overvåges eller opsnappes af tredjepart. Du kan med ro i sindet foretage dine bankforretninger, betale regninger og overfører penge.


Scanning efter forældet software

Udover at scanne efter deciderede virustrusler på din computer, så kan du bede Avast Pro Antivirus om at scanne alt installeret software og programmer på din computer med henblik på at afgøre om du har forældede versioner installeret. Umiddelbart kan det virke som småting, at have forældede versioner af f. eks Microsoft Office, Adobe, iTunes osv., men det er faktisk forældede versioner af software som mange cyberkriminelle anvender som spydspids til at hacke din computer eller oprette uautoriseret adgang til den. Det er derfor tilrådeligt altid at have de nyeste versioner af alt software installeret.


Scanning efter netværkstrusler

Du kan gennemføre en scanning af dit hjemmenetværk med Avast Pro Antivirus og få analyseret om der er nogle sikkerhedshuller eller svage led du bør rette op på.


Scanning efter ydelsesproblemer

Modulet GrimeFighter er integreret i Avast Pro Antivirus og det modul er i stand til scanne din computer for mulige problemer med den generelle systemydelse. Det kan være unødvendige programmer som sløver opstarten af din computer eller diverse systemindstillinger i Windows, der med fordel kan ændres eller rettes så en ydelsesforbedring er mulig.


Browser Rensning

Er et smart lille modul som kan analysere din foretrukne browser, f. eks Firefox, for overflødige tilføjelsesprogrammer, værktøjslinjer, plugins osv., der kun er til gene og potentielt gøre din browser langsommere. Browser Rensning rydder op i din browser og tilbyder at fjerne overflødige installationer af tredjepartsprogrammer.


Fjernstyring

Du har mulighed for at fjernestyre en anden computer som også har et Avast antivirusprogram installeret. På den måde kan yde support eller hjælpe en kollega med at udføre forskellige handlinger.


Redningsdisk – Avast Pro Antivirus kan hjælpe dig med at oprette en såkaldt redningsdisk som kan anvendes til at tilgå en blokeret eller nedbrudt computer. Er en computeren f. eks blevet overvældet af et virusangreb kan du med Avast Pro Antivirus altid oprette adgang til computeren og bekæmpe virusinfektionen med de medfølgende antivirus-definitioner. 
Screenshots af Avast Antivirus Pro

 
     
 


Specifikationer & Systemkrav

 

For at afvikle Avast Pro Antivirus tilfredsstillende på din computer er der nogle software- og hardwarekrav som vi anbefaler er opfyldt:

Specifikationer


– Produktbeskrivelse: Avast Pro Antivirus
– Produkttype: Elektronisk Software Download (ESD)
– Styresystem: Windows
– Licensperiode: 12 måneder
– Sprog: Dansk og andre sprog muligt via installationen


Systemkrav

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

– Intel eller AMD Athlon processor
– 256 MB RAM-hukommelse
– 1,5 GB harddiskplads